čtvrtek 11. března 2010

Hyalutidin - Proč je Hyalutidin tak účinný v boji s artrózou?

Hyalutidin je přípravek, který dodává chybějící výživu do kloubů. Hyalutidin obsahuje kyselinu hyaluronovou a chondroitin, látky které účinně chrání a vyživují chrupavku, pokud jsou podávány společně.

Artróza kloubů

Dlouhodobým nedostatkem pohybu nebo chybným zatížením jednotlivých části lidského těla, dochází k nedostatku živných látek v pohybové aparátu. Tkáň chrupavky trpí pod tímto nedostatečným vyživováním a stává se obzvláště náchylnou k poškození. Všechny procesy, které brání vyživování chrupavky, vedou k jejímu poškození- k artróze kloubů.

Existují také tělu vlastní látky, které mají efekt zmenšování či úbytku chrupavky, nacházejí se ale obvykle v rovnováze s látkami budujícími. Pokud jsou procesy výstavby a úbytku rušeny, může toto být absorbováno až do určitého stupně. Pokud je tato hranice překročena, chrupavka se již nedá více regenerovat a pomalu se začne měnit její struktura. Proces artrózy začal.

Když se poruší souhra obou těchto látek může toto vést k odbourávání tkáně kloubní chrupavky. Pokud chrupavka dostává příliš málo výživných látek, zhoršuje se funkce chrupavky tlumit nárazy, masa chrupavky se snižuje, tzv. degraduje a zároveň se snižuje tvorba kloubní tekutiny. Artróza pokračuje.
Jak podporovat chrupavku kloubů zvenčí?

1. Pohyb - pravidelný, tření se vyhýbající a ke kloubu šetrně se chovající pohyb.

2. Zásobování chrupavky látkami pro základní stavbu a výživu - kyselinou hyaluronovou a chrondroitinem. Kyselina hyaluronová a chondroitin účinně chrání a vyživují chrupavku, pokud jsou podávány společně.

Pro více informací jak dodat tyto důležité látky a zastavit nebo zpomalit postupující artrózu klikněte zde - Hyalutidin

Články:

Hyalutidin - je opravdu lepší než jiná kloubní výživa?
Artritis u psů - Příčiny, příznaky, léčba, kloubní výživa, krmivo
Hyalutidin - Je opravdu lepší než ostatní kloubní výživa? 
Kloubní výživa pro štěňata
Bolesti kloubů u psa - Jak pomoci pejskovi s artrózou
Kloubní výživa - štěně, dospělý pes, senior
Bolest kloubů u starších psů
Kloubní výživa pro psy 

Žádné komentáře:

Okomentovat