úterý 9. března 2010

Krmivo Proplan - pro dospělé psy velkých plemen atletického typu


Krmivo Proplan Adult Lagge Breed je určeno pro dospělé psy velkých plemen atletického typu jako je na příklad: Afgánský chrt, Argentinská doga, Bobtail, Boxer, Dalmatin, Dobrman, Rhodézský Ridgeback, Setři, Ohaři atd.

Krmivo Proplan je složeno z 19% jehněčího masa, 17% rýže.

Obsahuje kvalitní bílkoviny, omega 3 a 6 nenasycené mastné kyseliny, vitamín E a nepostradatelné živiny, např. zinek, které zabezpečují, aby obranné systémy vašeho psa pracovaly se 100% účinností a ve vzájemném souladu. Krmení Pro Plan tak zabezpečuje vašemu psovi přirozenou ochranu po celý život.

Krmivo Proplan je velmi chutné a výživné.

Neobsahují žádná barviva ani konzervační látky.

Na základě 14 let trvající studie* Purina prokázala, že s výživovým programem LIFE PLAN™ si mohou psi užívat zdravého aktivního života až o 2 roky déle.

LIFE PLAN™ řídí způsob krmení tak, aby pomohl vašemu psovi dosáhnout ideální tělesné kondice, přičemž redukuje tělesný tuk a pomáhá oddálit problémy s pohyblivostí a některé zdravotní problémy spojené s věkem.

Všechny receptury PRO PLAN obsahují bílkoviny a tuky v optimálním poměru, čímž podporují ideální tělesnou kondici.

Nejdůležitější je, abyste sami aktivně kontrolovali tvar těla Vašeho psa. Zjištěná tělesná kondice, doporučené krmné dávky a volba správné receptury podle plemene a energetické potřeby zvířete vám umožní dosáhnout a udržet ideální tělesnou kondici vašeho psa.

Zdroj: * By feeding to lean body condition from early puppyhood and throughout life. Purina research: Richard D. Kealy PhD et al., JAVMA,Vol. 220, 2002.

Krmivo Proplan - pro dospělé psy velkých plemen atletického typu

Purina Pro Plan Adult Large Athletic 15kg

Žádné komentáře:

Okomentovat