pondělí 1. srpna 2011

Kočce trpící nechutenstvím, po operaci nebo nemoci může pomoci Aptus Reconvalescent


Máte nemocnou kočku, která nechce jíst? Je po operaci, trpí nechutenstvím? Aptus Rekonvalescent catvet pastau pro kočky jsme aplikovali našemu ročnímu kocourovi a velmi mu pomohl. Proto bych se chtěla podělit o svou pozitivní zkušenost s ostatními chovateli koček.

Máme dva kocoury a několik hodin po aplikaci spot-on (pipeta) proti klíšťatům a blechám se u jednoho z nich objevily problémy. Oba kocouři šli po ošetření ven a tak s jistotou nevíme, zda něco špatného (otráveného) nesnědl nebo zda olízal látku z pipety druhému kocourovi. To jsou pouze dohady.

Každopádně to s ním nevypadalo dobře. Nejedl, byl apatický a slinil. Stříkačkou jsme mu dávali vodu s hroznovým cukrem a Aptus Rekonvalescent pro kočky. Společně s manželem jsme kočce vytlačili asi jednu čtvrtinu pasty do tlamičky a později znova. Stav kocoura se začal zlepšovat. Pasta je zcela jistě chutná. Poprvé se sice bránil, ale podruhé už pastu sám bez problémů polykal.


Aptus Rekonvalescent Catvet pasta doplní chybějící energii, aminokyseliny a vitaníny. Je velmi vhodná pro kočky po traumatu, po chirurgickém zákroku, anorektické kočky s potenciálním rizikem jaterní lipidózy, kočky s hrozbou srdečního selhání, atd.

Aptus Rekonvalescent může zakoupit v e-shopu VšeProZvíře. Pro nákup nebo více informací o tomto produktu klikněte zde: Aptus Rekonvalescent Catvet pasta

Aptus Rekonvalescent pro kočky bylo to jediné, co jsme do něj dostali, čemu se pak nebránil a co mu zcela jistě pomohlo.

Související články:

Humican - účinná pomoc při průjmech, v rekonvalescenci či podpoře imunity u zvířat 
Proč kočky nechodí na svůj záchod - Jak postupovat při řešení tohoto problému
Průjem u koček - Nejčastější příčiny, rizika, léčba
Močové kameny u koček - příznaky, rizika, léčba, prevence
Jak pečovat o kočku s onemocněním ledvin

Žádné komentáře:

Okomentovat