čtvrtek 23. září 2010

Jak se zbavit snadno a rychle nežádoucího štěkání u psa


Obtěžuje vás či vaše okolí váš pes vytrvalým nežádoucím štěkáním či vytím? Stává se toto nežádoucí štěkání příčinou neshod mezi vašimi sousedy? Je toto nežádoucí a vytrvalé štěkání příčinou stížností? Dostáváte se do trapné situace kdykli potkáte na procházce jiného psa, dítě či dospělého na kterého váš pes bez jakéhokoli zapříčinění vytrvale štěká?

Jak se zbavit nežádoucího štěkání?

Odnaučit psa tohoto nežádoucího štěkání není jednoduché.

Obecně rada zní: Ignorujte ho. Pes si tím vynucuje vaši pozornost a napomínámím si ji získá.

Pokud toto nežádoucí štěkání nejste schopni ignorovat, je tady ještě druhé podstatně snadnější, účinnější, rychlejší a hlavně bezpečné řešení ve formě obojku proti nežádoucímu štěkání.

Obojek proti nežádoucímu štěkání je zcela bezpečný a reaguje na vibrace hlasivek.

Zařízení DOGtrace™ d-mute, ve formě obojku, pomáhá naučit psa zůstat v tichosti a tím zabránit těmto nepříjemným situacím. Také se stává skvělým doplňkem pro efektivní výcvik.

Obojek nefunguje na principu zvuku, ale reaguje na vibrace hlasivek. To znamená, že tento obojek nemůže v žádném případě spustit jiný pes, který vedle psa s obojkem štěká. Z tohoto důvodu musí mít pes obojek nasazen na hlasivkách, aby přijímač správně vyhodnocoval jeho štěkání. Obojek musí být zároveň dostatečně utažen, aby se na krku psa nemohl posouvat a zároveň nesmí psa škrtit.

Aktivuje se samočinně při štěkání, eventuelně vytí či vrčení psa. Režim práce, t.j. citlivost, způsob korekce a časovou odezvu je možné jednoduchým způsobem nastavit. Korekcí se rozumí zvukový signál nebo korekční impuls, případně jejich kombinace.

Elektronický systém obojku využívá moderní technologii na bázi jednočipového mikroprocesoru. Obojek je velmi snadno použitelný, kompaktní a vodě odolný, tudíž vhodný pro každou situaci. Díky ergonomickému designu a nízké hmotnosti je možné jej použít i pro rasy psů s malým vzrůstem.

Více na ELEKTRONICKÉ OBOJKY PROTI NEŽÁDOUCÍMU ŠTĚKÁNÍ

Žádné komentáře:

Okomentovat