neděle 13. června 2010

Hypoalergenní krmivo pro psy


Hypoalergenní krmivo pro psy dnes již není ničím vyjímečným. Počet psů alergických na některou složku potravy stále přibývá. Příčiny mohou být různé. Může to být dáno šlechtěním psů a následně jejich větší citlivostí, možná za to mohou změny v životním prostředí, neboť i mezi lidmi se alergie vyskytují čím dál častěji.

A tomu se přzpůsobili také všichni významní výrobci granulí a zařadili do svého sortimentu hypoalergenní krmiva pro psy.

Zde můžete porovnat ceny a složení hypoalergenních krmiv různých značek: Hypoalergenní krmivo pro psa


Svému psovi můžete zkvalitnit život nejen tím, že mu vyměníte granule za hypoalergenní, ale existuje celá řada přípravků pomáhajících potlačit nepříjemné projevy alergické reakce.

Přípravky a krmivo momáhající při alergických reakcích u psa a kočky


Pes může být alergický téměř na cokoli nejen na krmivo. Největší procento alergií připadá na bleší kousnutí. Občas se setkáme s alergickou reakcí po očkování. V létě jsou časté reakce na pyly, včelí a vosí bodnutí. Pes může být alergický na šampón, pamlsky atd.

Vynikající a zcela jistě jedno z nejlepších je krmivo Platinum. Holistické krmivo Platinum bývá také často nazýváno alternativou barfování (krmení masem). Obsahují 70% masa. Díky jedinečné technologii výroby, která spočívá v tom, že čerstvé maso z kuřete, jehněte nebo černého vepře je zpracováváno při nižších teplotách než ostatní granulovaná krmiva, nedochází ke znehodnocení nutričních látek obsažených v surovinách. Navíc jsou zpracovávány ve vlastní šťávě bez přidání vody. Granule jsou proto šťavnaté a velice chutné.


Pro psy s citlivou kůží je doporučována receptura Platinum Lamb. Pokud je váš pejsek navíc alergický na obiloviny nebo kuřecí maso, pak je ideální volbou Platinum Iberico.


Závěrem:

Díky tomu, že dnes existuje velký výběr hypoalergenních krmiv a jiných produktů, může pes prožívat velice kvalitní dlohý život.

Žádné komentáře:

Okomentovat