středa 30. června 2010

Arden Grange Ocean Fish Potato - Hypoalergenní Krmivo Pro Psy


Arden Grange Ocean Fish and Potato je hypoalergenní krmivo pro psy, které je snadno stravitelné a extrémně chutné. Receptura je založená na kombinaci čerstvého masa z tresky a brambor.

Pro koho je Arden Grange Ocean Fish Potato vhodné:
- Pro dospívající a dospělé jedince všech plemen včetně jedinců citlivých na potravu, pro období nemoci, rekonvalescence, zátěže, udržení dlouhodobé výstavní kondice.

- Vhodné jako dieta i u probíhajících zánětů zažívacího traktu

- Nízký obsah škrobů spolu s vysokou a snadnou stravitelností, dostatečná kalorická nálož činí tuto recepturu velmi vhodnou i pro psy malých a trpasličích plemen,
- Pro dospívající jedince všech plemen a psy v zátěži

Vše, co nese značku Arden Grange, je vyrobeno pouze ze surovin nejvyšší kvality, je hypoalergenní a neobsahuje žádná barviva, zchutňovadla nebo konzervanty.

Každá formule v sobě nese zdraví prospěšnou skladbu surovin s vysokou výživnou hodnotou, chuťově vynikající a se zřetelným efektem na kondici zvířat.

Propagační slogan „ Nutrition Without Compromise - Výživa bez kompromisů“ v sobě nese zásadní informaci: Arden Grange při výběru surovin nehledá kompromisy, nikdy se neodchýlí od konceptu špičkového spolehlivého a bezpečného krmiva a nepodlehne slepé honbě za ziskem.

Já mohu Arden Grange Ocean Fish Potato z vlastní zkušenosti jedině doporučit. Přešli jsme na toto krmivo po operaci pejska, kdy trpěl nechutenstvím a už jsme u něj zůstali. Arden Grange Ocean Fish Potato je velice vhodné v období rekonvalescence.

Zde si můžete toto krmivo zakoupit, přečíst si více informací a nebo porovnat s ostatními hypoalergenními krmivy pro psy:

Grange Dog Adult Ocean Fish and Potato 2,5kg

Grange Dog Adult Ocean Fish and Potato 15kg

Mohlo by vás také zajímat:

Onemocnění kůže u psa a kočky - příznaky, příčiny, léčba
Pes alergický na krmivo
Máte alergického psa s citlivou kůží či zažíváním? Jaké krmivo zvolit?  

Žádné komentáře:

Okomentovat